Doris Devetak

Kineziterapeut

Doris Devetak

Doris Devetak

Doris Devetak

Doris je magistrica kineziologije u edukaciji i kineziterapiji. Svojom prirodnom znatiželjom i stečenim znanjem i iskustvom pronaći će optimalni rehabilitacijski tretman za svaku vašu problematiku.

O meni

Doris je magistrica kineziologije u edukaciji i kineziterapiji. Na fakultetu je otkrila svoju strast prema rehabilitaciji ozljeda. Od tog trenutka, Doris se usmjerava učenju i istraživanju ljudskog tijela i uma te njihove povezanosti s tjelesnom aktivnošću.
Pohađala je i pohađa brojne edukacije van fakulteta, a završila je i semestar na Fakultetu pokreta i rehabilitacijskih znanosti u Leuvenu, Belgiji (jedan od najstručnijih fakulteta u polju rehabilitacijskih znanosti u Europi).

Što se o meni govori po Dvorani?

“Prije dolaska na terapiju kod Doris u siječnju 2022. godinu dana sam imala problema s lijevim ramenom. Dijagnoza „smrznuto rame“. Počela sam redovito dolaziti na terapije a sada nakon 5 mjeseci imam gotovo puni opseg pokreta i nemam bolove. Osim toga počela sam kombinirati terapije i treninge nakon čega se osjećam odlično. Jako sam zahvalna Doris na strpljenju, stručnosti i profesionalnosti.”

Gordana Jukić

“Masaža je za mene izuzetno bitan dio trenažnog procesa u triatlonu. Doris uvijek prilagodi masažu mojim potrebama te je sama masaža esencijalna za kvalitetan oporavak i pripremu treninga i natjecanja.

Definitivno preporučujem!”

Mate Parlov

“U travnju sam zbog ukliještene kičme bila 2 tjedna “van stroja” i čak išla par puta na injekcije. Kad je bol malo popustila, prijateljica mi je preporučila Doris radi terapija za rehabilitaciju. Osim što je Doris jako simpatična mlada dama, ženski Sport Billy, svakim sljedećim tretmanom kod nje mi je sve bolje. Sad je srpanj, mene više ništa ne boli, ali i dalje idem u Dvoranu kod Doris, jer mi je teško napustiti dobar osjećaj nakon masaže i malo dobrih i kvalitetnih vježbi. Preporučujem svima da provjere o čemu pričam.”

Tihana Dorić