Grupa

HIIT

O grupi

HIIT (High intensity interval training) je grupni oblik treninga u kojem se izmjenjuju intervali rada visokog opterećenja s intervalima odmora koristeći različita trenažna pomagala. Program se održava u centralnom dijelu Dvorane unutar modernog konstrukcijskog kaveza koji sadrži veliki broj rekvizita i trenažnih pomagala poput: girji, suspenzijskih traka, guma, medicinki, spinning bicikli, bučica, olimpijskih šipki na platformama i pilates lopti.
Grupa je namijenjena naprednim vježbačima koji su dosegli optimalnu razinu tjelesne forme te su motivirani za daljnji napredak.

Intenzitet: Visok

Utjecaj: Povećanje jakosti, snage, mišićne i kardiorespiratorne izdržljivosti.

Raspored treninga

Ponedjeljak, srijeda & petak – Radovan Stošić/ Utorak & četvrtak – Vanja Tolušić

19:00 – 20:00 sati

Radovan Stošić

Radovan Stošić

Apsolvent na Kineziološkom fakultetu, smjer kondicijska priprema sportaša. Temeljem dugogodišnjeg iskustva u radu s rekreativcima prilagođava potrebe koje su najbolje pojedincu i pomaže u realizaciji zdravog načina života.

Vanja Tolušić

Vanja Tolušić

Vanja je magistrica ekonomije, diplomirana instruktorica fitnessa, osobna trenerica, hard body i basic pro coach. Trenerica je koja će na svakom treningu izvući zadnji atom snage i neće dopustiti da odustanete.