Trainers Categories: Korbar

Marko Korljan

Marko Korljan

Marko Korljan apsolvent je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Svojim vedrim mladenačkim duhom i profesionalnim pristupom dovest će vas do vaših individualnih ciljeva.

Branimir Parlov

Branimir Parlov

Branimir je magistar kineziologije smjera kondicijska priprema sportaša. Svojom odlučnošću i ustrajnošću svakako će utjecati na vaš pogled na disciplinu i stvaranje kvalitetnih životnih navika.

Doris Devetak

Doris Devetak

Doris je magistrica kineziologije u edukaciji i kineziterapiji. Svojom prirodnom znatiželjom i stečenim znanjem i iskustvom pronaći će optimalni rehabilitacijski tretman za svaku vašu problematiku.

Vanja Tolušić

Vanja Tolušić

Vanja je magistrica ekonomije, diplomirana instruktorica fitnessa, osobna trenerica, hard body i basic pro coach. Trenerica je koja će na svakom treningu izvući zadnji atom snage i neće dopustiti da odustanete.

Marija Debelić

Marija Debelić

Marija ima više od 15 godina profesionalnog plesnog iskustva s nastupima u više od 20 zemalja. Dio svoje plesne karijere posvetila je podučavanju, a njene grupe osvojile su brojne nagrade na svjetskim natjecanjima.

Radovan Stošić

Radovan Stošić

Apsolvent na Kineziološkom fakultetu, smjer kondicijska priprema sportaša. Temeljem dugogodišnjeg iskustva u radu s rekreativcima prilagođava potrebe koje su najbolje pojedincu i pomaže u realizaciji zdravog načina života.