Masaža u Dvorani

Masaža

Masaža je u suštini svima vrlo poznat pojam, ali kada bi htjeli malo precizirati i upitati se što ona doista je možemo reći kako je to jedna metoda kojom se vrši manipulacija mekim tkivima.

Široki je spektar različitih vrsta masaža, ali kada govorimo o osnovnoj podjeli to su : medicinsko – terapeutska, sportska te higijensko – kozmetička masaža.

Vrlo su značajni benefiti ove drevne metode oporavka pa tako direktno utječe na poboljšanje toka krvi i limfe u koži mišićima što omogućuje bržu i učinkovitiju apsorpciju potrebnih tvari. Cijela ta reakcija posljedično dovodi do rješavanja čestih tegoba kao što su glavobolje, mišićne napetosti te drugih bolnih stanja. Također pozitivno utječu na psihološke tegobe kao što su stres, anksioznost i depresija.

Naš tim terapeuta u Dvorani dominantno pruža usluge masaže medicinskog te sportskog karaktera, a ističu se detaljnim poznavanjem anatomije ljudskog tijela te samim time i preciznijim zahvatima masaže. U svakoj masaži maksimalno će se prilagoditi Vašim željama i potrebama tako da se nemojte sramiti i slobodno kažite točno kakvu masažu volite.

Rezervirati svoj termin za masažu ili rehabilitacijski tretman možete od ponedjeljka do nedjelje između 8:00 i 22:00 pozivom na broj 01 7707 927 ili na recepciji Dvorane.